Nieuws

 • Renovatie Plaisancebruggen

  Renovatie Plaisancebruggen

  Op 11 juni start de Vlaamse Waterweg met een grondige renovatie van de beide bruggen. Hierdoor zal er geen gemotoriseerd verkeer over de bruggen kunnen. Voor voetgangers en fietsers blijft er steeds 1 brug beschikbaar.

  De andere voertuigen moeten een omleiding volgen via de Postzegellaan en zo via het rond punt aan Technopolis door het industrieterein tot aan het kruispunt met de Hombeeksesteenweg.

  Zij die via de autosnelweg komen hebben uiteraard geen last van deze omleiding.

   


  05/06/2019
 • ZOMERACTIE 2019

  ZOMERACTIE 2019

  Actie Geldig t/m 31 juli 2019. Voorwaarden in onze showroom.


  07/05/2019
 • The Art of Living

  The Art of Living

  The Art of Living presenteert haar tweede hardcover boek

  Na het succes van de eerste editie presenteert woon- en lifestyle magazine The Art of Living haar tweede hardcover boek. Hierin vindt u ruim dertig exclusieve topwoningen in Nederland en België, gepresenteerd op ruim 400 pagina’s. Het stijlvolle salontafelboek wordt gepresenteerd tijdens het The Art of Living Event in Autotron ’s-Hertogenbosch op vrijdag 29 maart 2019 tussen 15.00 en 16.00 uur.

  Sinds 2001 is magazine The Art of Living hét inspiratiemagazine voor de woonbranche in het hogere segment. Er wordt aandacht besteed aan bijzondere woningen, exclusieve interieurs, sfeervolle tuinen, kunst en lifestyle. Een selectie van de projecten die in het blad zijn gepresenteerd, komt terug in het hardcover boek. De focus ligt daarbij op architectuur, interieurdesign en tuinen en u leest interviews met de bewoners, ontwerpers, architecten en vakspecialisten. Dit alles wordt omlijst met de mooiste foto’s. Ook worden er betrouwbare vakspecialisten vermeld bij de projecten.
  Het boek zal via The Art of Living verkrijgbaar zijn voor de prijs van € 49,50. Voor de presentatie op 29 maart zijn bewoners, ontwerpers en vakspecialisten uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.
  Over het event
  The Art of Living Event vindt plaats in Autotron ’s-Hertogenbosch van 28 t/m 31 maart 2019. Met een complete tuin, ingericht met veel tuininspiratie, een selectie van exclusieve woonmerken en de beste vakspecialisten, een kunstgalerij, masterclasses van top (interieur)architecten en ontwerpers is dit hét event op het gebied van woon- en tuininspiratie, zowel voor de professional als de consument. En hier maakt u ook een primeur mee: De Lightyear One, de innovatieve auto op zonne-energie, zal exclusief te zien zijn in een afgesloten ruimte!
  Meer informatie vindt u op de website www.theartofliving.nl/event. Tickets zijn verkrijgbaar via www.qtickets.nl/theartofliving.


  23/03/2019
 • Open Bedrijvendag 2018

  Open Bedrijvendag 2018

  Hartelijk dank aan alle bezoekers van de Open Bedrijvendag. We hebben door de grote drukte niet iedereen persoonlijk kunnen verder helpen, maar voor zij die met vragen zitten kunnen zeker in onze showroom terecht bij onze interieurarchitecten.


  18/10/2018
 • Decovery VII

  Decovery VII

  In oktober werd er opnieuw een Decovery Night georganiseerd.

  Buiten een aantal nieuwe partners die wederom hun nieuwste zaken lieten bewonderen kon je ook in de productie kennis maken met onze nieuwste aanwinst. Op deze nieuwe CNC machine werden een aantal demo's uitgvoerd. Zo kon je zien hoe uit een blok hout een auto van Cars werd gefreesd.


  04/12/2017
 • Decovery VI

  Decovery VI

  En uiteraard kon een Gin-Bar niet ontbreken op onze Decovery-Night. Deze werd unaniem door alle aanwezigen meer dan gesmaakt!!


  21/06/2017
 • Vacuüm koken

  Vacuüm koken

  Onlangs werd een demo voor vacuüm en stoomkoken gegeven in onze showroom. Er werd duidelijk uitgelegd wat de voordelen zijn van het vacumeren.

  ook werd de nadruk gelegd op het nieuwe "Slowcooking". De aanwezige klanten konden zowel praktijkervaring opdoen als de klaargemaakte gerechten beoordelen en proeven.


  21/06/2017
 • Decovery VI

  Decovery VI

  We Hebben weer een geslaagde editie achter de rug. Met dank aan de talrijk opgekomen klanten die van deze "Avant-Première" gebruik maakten om reeds de unieke opstellingen in de vernieuwde showroom te bewonderen.


  21/06/2017
 • Project Knokke

  Geachte,


  Wij melden ons graag voor de DecoVeryVI.
  Als super tevreden client voor ons project in Knokke,willen we dit graag overbrengen naar anderen.
  Indien er plaats is,dan nemen we graag deel aan de rondleiding om 19.00 uur.
  groet en dank,
  Johan D.


  01/06/2017
 • Miele ARTLINE

  Miele ARTLINE

  De nieuwe Miele ArtLine toestellen staan opgesteld in onze showroom. De toestellen zijn greeploos en worden geopend dmv het touchscreen te bedienen. De puristische elegantie van de volledig greeploze voorpanelen is een statement voor een binnenhuisarchitectuur van de buitencategorie. Ontdek het eerste, echt greeploze keukendesign. Nu in een kompleet nieuwe opstelling in onze showroom.


  31/05/2017
 • BORA FOOD TRUCK

  BORA FOOD TRUCK

  Decoform nodigt u uit op ons voorjaarsevent. Wij verwelkomen u graag op onze terreinen waar u op unieke
  wijze de toestellen van BORA kan ontdekken. The ‘BORA Cooking truck’ houdt halt bij De Coeyer gebrs.
  op zaterdag 2 april van 10u tot 17u. Er zijn doorlopend demonstraties van het professionele afzuigsysteem.
  U kan dit perfect combineren met een bezoek aan onze toonzaal.
   


  17/03/2016