Buitengewoon lekker koken met de Bosch Accent Line oven!

12/04/2023

Met de nieuwe Bosch accent line oven komt elke eetliefhebber aan zijn trekken. En bovendien is ie naast uiterst functioneel, dankzij zijn donkere, elegante glas en bijhorende handgreep in Carbon Black ook een streling voor het oog in een moderne keuken.

Hoe mag 'hij' gebakken?

Deze heel goed uitgeruste oven bedient je op je wenken: smaakvolle groenten met de stoomfunctie, knapperige aardappelen met de Air Fry-functie, perfect mals gebraad met de Roast-functie, een krokant korstje met de Crisp-functie of artisanale gebakjes, je kan het écht allemaal klaarmaken met dit toestel.

Slimme toestellen dankzij Home-Connect

Met de Home Connect-app heb je een hele menukaart om uit te kiezen en kan je de bijhorende programma-instellingen van je gekozen gerecht met één druk op de knop naar je oven doorsturen. Daarnaast kan je (met een actieve wifi-verbinding) je oven vanop afstand voorverwarmen, checken of een melding ontvangen als het eten klaar is -ping!

Kortom, met deze oven uit de accent line was koken nog nooit zo efficiënt. Meer weten? Vraag ernaar tijdens je bezoek aan onze showroom.