Designverlichting van Novy: voor elk type keuken!

13/12/2022

Een vleugje magie in huis halen? Kies dan voor de unieke designverlichting van Novy. Dankzij de super innovatieve 'gesture control' technologie is de bediening van je keukenverlichting nog nooit zo gemakkelijk geweest. Eén handgebaar is voldoende om het licht aan of uit te schakelen. Zelfs de lichtsterkte en kleur bedien je in een handomdraai.

Verlichting op maat van jouw keuken

De hoogwaardige en stijlvolle keukenverlichting van Novy is te verkrijgen als muurelement of als hangende armatuur. Van functioneel licht op je werkblad, een designlamp boven je kookeiland tot sfeerlicht voor een gezellig momentje aan de bar? Hieronder een kort overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Novy Shelf (Pro)

Minimalistische wandplanken met geïntegreerde designverlichting langs de boven- en onderkant. Zo creeër je extra ruimte voor accessoires en zorg je in een handomdraai voor het gewenste licht op je werkblad.

De positie en breedte van de lichtbundel kunnen bepalen? Kies dan voor de Novy Shelf Pro!

Novy Pendant

De Novy Pendant is een stijlvolle design hanglamp. Wil je functioneel licht boven je kookeiland of tafel? Of indirecte verlichting als extra sfeerelement? De ideale beleving is binnen handbereik.

Novy Wall

Deze strakke wandverlichting zorgt op elk moment voor de ideale lichtsetting. Fel licht bij het kokerellen, gedimd of zelfs een sfeervolle kleur terwijl je geniet van je heerlijke creatie ... Deze keukenverlichting zorgt ervoor met één handgebaar.