Nieuwe generatie koelkasten met actieve bevochtiging voor meer versheid

02/08/2021

Hoera, we worden met z’n allen steeds milieubewuster. Eten verspillen, dat doen we vandaag niet meer graag. Maar als je een druk leven hebt en niet elke dag tijd kan maken om te koken, moet je soms met tegenzin voedsel weggooien. Goed nieuws: de nieuwe K 7000-koelapparaten van Miele houden groenten en fruit langdurig vers dankzij actieve bevochtiging. En ze tillen meteen ook het gebruiksgemak en de verlichting naar een hoger niveau.

 

PerfectFresh Active voor langdurige versheid

 

Groenten en fruit hebben vocht nodig om vers en knapperig te blijven. Je kent misschien al de PerfectFresh Pro-laden van Miele die groenten en fruit tot 5 keer langer vers houden. Met de K 7000-generatie gaat het merk nog een stap verder door actieve bevochtiging toe te voegen: PerfectFresh Active. Door een fijne nevel te sproeien op de inhoud van de groentelade blijven de vitamines en de kwaliteit van het voedsel nog beter behouden. Er wordt dus extra vocht aangevoerd voor meer versheid. De nevel wordt elke 90 minuten rechtstreeks in de groentelade verspreid, en ook elke keer als de deur wordt geopend. Het compacte waterreservoir is makkelijk schoon te houden en moet slechts om de twee à drie maanden worden bijgevuld.

 

FlexiTray voor meer gebruiksgemak

 

Soms wil je snel-snel iets uit de koelkast halen, maar vind je niet meteen wat je zoekt. De premium range van Miele biedt een innovatieve oplossing: Flexitray. Dat is een glazen legplank die 180 graden kan roteren. Zo komen alle producten in je koelkast mooi binnen handbereik en vooral goed in je zichtveld - zelfs het kleinste potje zie je meteen staan. Een andere handige innovatie voor wie grote, lange flessen wil koelen: het bovenste deurschap kan je nu op de perfecte hoogte schuiven zonder dat je het schap hoeft te weg te nemen.

 

FlexiLight 2.0 voor coole verlichting

 

Nog iets wat meteen in het oog springt: de efficiënte en sfeervolle verlichting van deze nieuwe generatie koelkasten. De plastieken behuizing van de verlichting is volledig weggewerkt met de nieuwe FLexiLight 2.0. De K 7000-toestellen hebben geïntegreerde leds in de glazen planken. Die zorgen voor een ​​heldere, niet-verblindende verlichting van de hele koelruimte. Daardoor heb je een ook een prima zicht op de strakke CleanSteel-achterwand die ervoor zorgt dat de koude zich optimaal en gelijkmatig in de binnenruimte verdeelt. Resultaat: geen last van condens of ijsvorming, en dus ook geen onderhoud nodig. Dat betekent meer tijd om leuke dingen te doen!