Nieuwe generatie Miele Combi-Stoomovens: DGC HC Pro

25/11/2022

De nieuwe combi-stoomovens DGC HC Pro van Miele bieden kookliefhebbers de combinatie van een topklasse oven en een krachtige stoomkoker, aangevuld met een comfortabele HydroClean-zelfreiniging. Je garantie voor perfecte resultaten. Getest voor 20 jaar kookplezier.


5 unieke kenmerken van de Miele DGC HC stoomovens:

COMBINATIEGAREN: 3-in-1
Hoe bereid jij vis en groenten het liefst? Gaar je ze met stoom, bereid je ze op de klassieke manier in de oven of combineer je de twee bereidingen, voor een sappige binnenkant én een krokante buitenkant? Alle drie opties zijn beschikbaar.


HYDROCLEAN ZELFREINIGING: altijd eenvoudig schoon
Met deze nieuwe zelfreiniging behoort handmatig schoonmaken tot het verleden. HydroClean reinigt de ovenruimte met schuim en water. Etensresten worden moeiteloos verwijderd. Zo behoudt de oven zijn glans.

DIRECTWATER PLUS: altijd gebruiksklaar
De combi-stoomoven kan met vaste wateraanvoer gekozen worden. De toe- en afvoer verlopen in dat geval automatisch. Het vullen of leegmaken van de watertank is niet meer nodig.

MIX & MATCH: snel, eenvoudig en gezond
MIX & MATCH is jouw ‘personal assistant’ om snel een smakelijke maaltijd te bereiden. Deze functie stelt combinaties van maximaal drie ingrediënten voor en geeft de bereiding aan. Je hoeft je geen zorgen te maken over kooktijden of temperaturen. Binnen de 30 minuten dien je jouw maaltijd op.


AUTOMATISCH MENUKOKEN: volledig menu in één bereiding
Stoom tot drie verschillende levensmiddelen tegelijkertijd. De combi-stoomoven bepaalt de temperatuur, de bereidingstijd en de volgorde van de bereidingen. Je hoeft enkel de instructies te volgen voor een perfect resultaat.

ANDERE VOORDELEN
- ‘DualSteam’ voor een snelle opwarming en korte kooktijden bij het stomen
- ruim 200 automatische programma’s voor de ideale bereiding in een handomdraai
- een spijzenthermometer voor perfect gaar vlees
- sous-vide garen voor een intense smaak
- ruime keuze aan modellen: nissen van 45/60 cm, geïntegreerd reservoir / inbouwunit, verschillende designs, kleuren en gebruikersinterfaces